Vi hälsar dig välkommen

Välkommen till SWEA Seoul!

Välkommen till SWEA Seoul.

Runt 25 svenskor i Seoul är medlemmar i SWEA. Vi träffas flera gånger varje månad och stärker den svenska gemenskapen samtidigt som vi har roligt, utbyter erfarenheter och värnar om vår svenska kultur.

Vi tar hand om dig som är ny för att du snabbare skall ha möjlighet att anpassa dig på orten.

Som medlem i SWEA får Du information om våra evenemang, senaste nytt och annan information du kan behöva genom mail eller vår Facebook grupp.

Vi anordnar regelbundet aktiviteter och utflykter beroende på intresse. Vi har till exempel en uppskattad bokklubb. Vi vandrar i bergen eller åker på någon av Seoul fantastiska marknader. På hösten anordnar vi en höstmiddag och i december firar vi Lucia tillsammans med luciatåg, lussebullar och glögg. Våren avslutas vanligen med en fest innan de flesta svenskor med familj flyr från värmen och fuktigheten hem till Sverige.

SWEA Seoul är till för både yrkesarbetande och medföljande medlemmar i varierande åldrar och i olika faser i livet. Den minsta gemensamma nämnaren är att vi är kvinnor och vi talar svenska. 

Vi hoppas att även du vill bli medlem i SWEA. För kontakt, vare sig det gäller medlemskap, praktiska frågor eller du bara är sugen på en kopp kaffe, kontakta oss gärna på styrelsen.

Ansök även du till medlemskap i SWEA Seoul! 

Styrelsen

SWEA Seoul