Seoul

Kontakta oss

Vår styrelse består av drivna och engagerade personer och vi tacksamma för förtroendet att få representera SWEA Seoul. Vi är måna om att skapa upplevelser tillsammans med dig som medlem och du ges stor möjlighet att påverka vilka aktiviteter som genomförs, vilket vi tycker är fantastiskt. Styrelsen väljs ett år i taget på årsmötet i februari.

Har du funderingar eller frågor så kontakta oss via mail: seoul@swea.org!

 

2024-2025

Styrelsen swea seoul

Här är vi som sitter med i årets styrelse.

Ordförande
Dorothee de Nazelle

seoul@swea.org

Vice ordförande
Alice Choi
Sekreterare
Silviana Karlsson

seoul.secretary@swea.org

Skattemästare
Farzaneh Sarayı

seoul.treasurer@swea.org

Medlemsansvarig
Ulrika Ekfeldt

seoul.medlem@swea.org

Programansvarig
Annika Lönn
En hälsning från Styrelsen

SWEA Seoul är en ideell organisation som värnar om det svenska språket, svensk kultur och svenska traditioner. Ett medlemskap i SWEA ger en stark samhörighet med andra kvinnor med liknande erfarenheter i ett unikt internationellt kvinnligt nätverk! SWEAs ledord är Lokalt stöd, Världsvid vänskap och Global kompetens.

SWEA Seoul har ca 20 medlemmar som träffas flera gånger varje månad i olika konstellationer och stärker den svenska gemenskapen samtidigt som vi har roligt, utbyter erfarenheter och värnar om vår svenska kultur.

Vi tar hand om dig som är ny för att du snabbare skall ha möjlighet att anpassa dig på orten.

Som medlem i SWEA Seoul får du information om våra evenemang, senaste nytt och annan information du kan behöva genom vår Facebook grupp, mail eller vår gemensamma chatgrupp. Genom att bli medlem i SWEA Seoul får du också tillgång till SWEAs Intressegrupper: SWEA art, SWEA skriver, SWEA professional eller SWEA Bus.

Vi anordnar regelbundet aktiviteter och utflykter beroende på intresse. Vi organiserar till exempel en uppskattad bokklubb och en återkommande kaffemorgon. Vi vandrar i bergen eller åker på någon av de fantastiska marknader som finns i Seoul. På hösten anordnar vi en höstmiddag och i december firar vi Lucia tillsammans med luciatåg, lussebullar och glögg. Våren avslutas vanligen med en fest innan de flesta svenskor med familjer åker på semester.

SWEA Seoul är till för både yrkesarbetande, studerande och medföljande medlemmar i varierande åldrar och i olika faser i livet. Den minsta gemensamma nämnaren är att vi är bor geografiskt kring Seoul, är kvinnor och talar svenska.

Uppfyller du kraven? Då hoppas vi att även du vill bli medlem i SWEA Seoul. För kontakt, vare sig det gäller medlemskap, praktiska frågor eller om du är sugen på en kopp kaffe, kontakta oss gärna i styrelsen så berättar vi mer!

 

Styrelsen, SWEA Seoul


Följ gärna SWEA Seoul på Instagram!

Kontakta swea international

Har du frågor gällande vår organisation på ett globalt plan? Då ska du vända dig till SWEA International. Deras kontaktuppgifter hittar du här: